lördag 14 juni 2008

Fredag den 13:e

Ja, jag vet att det inte är det idag :P Men igår var det. Och igår hängde jag med, John, Johan, Robin, Helene och Madde på spökjakt :P Vi skulle åka ut till Norn som ligger en bit utanför Hedemora och skrämma livet ur varandra i den gamla kvarnen hade vi tänkt. Jag kommer inte riktigt ihåg vad Helene berättade om stället men det vara läbbigt iaf :P Och en grej jag kom ihåg det var att om man gick upp i kvarnen och öppnade alla fönsterluckor och sen gick ner igen, så skulle dom vara stängda när man kom ner igen. Jag hittade litegrann på en sida på internet, inte jätteutförligt men litegrann iaf:
"2 mil utanför Hedemora ligger en by/gammalt bruk som heter Norn.
Där ska det finnas en massa spökliga saker som sker.
Gubben Garhn är väl mest känd , som står i herrgården och tittar ut.
Det ska finnas en hel del att se i Norn , Lyckorna på stora hytten , de 9 dassen , kyrkan , kyrkogårdens grindar där de senaste som blev begravda var en mamma med spädbarn på 1800-talet....kan vara värt ett besök...om man vågar!!!!!"
Men det dryga var att vi hittade inte den där jävla kvarnen, vi hittade själva lilla byn Norn men sen irrade vi runt på massa små skogsvägar och letade efter kvarnen men vi hittade ingenting, bara mera skog. Så det var lite drygt, tillslut bestämde vi oss för att vi orkade inte leta efter den nå mer så vi körde mot Säter istället och Kyrkogården som hörde till Säters gamla mentalsjukhus. Dit hittade vi iaf :P Så vi åkte dit, men när vi kom fram där så var det ju redan ljust .. Så det var väl lite mindre lyckat det med iuf, men men, vi hittade nånting iaf :P Gick runt lite där, läst på en skylt som stod där att det låg ca 800 människor begravda där, och det fanns inte mer än 100 kors. Så det kändes lite som om vart man än gick så gick man på nån, så lite kusligt blev det väl ändå :P Haha. Men inte mkt.
Allt som allt så irrade vi runt i 4 timmar ! Varav 3 av dom måste ha vart i skogen xD Vi åkte från Avesta vid 11 och kom hem vid 3, så det blev ju inte världens mest lyckade tur, men man får väl göra om det, och då ska man ha med sej någon som hittar till Kvarnen !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar