måndag 26 januari 2015

- Demon Launcher

DEMON LAUNCHER - 95
Hingst, Varmblodig travare
e. Giant Chill, u. Loretta Launcher

Demon var den första av dessa fyra hästar som flyttade hem till oss. året var 2003. Även om han är hingst så är han i princip världens snällaste, ja nu är väl jag lite partisk men ändå. Han är otroligt snäll (och har alltid varit) att både rida och hålla på med i stallet och från marken.

Demon var den första hästen som kom hem till oss. Året var 2003. Han är fortfarande hingst men han har aldrig några hingstfasoner för sig utan är alltid otroligt snäll att både rida och hålla på med i stallet och från marken.

Innan han kom till oss var han inte jättemycket riden då han varit travtränad och även lite tävlad (dock utan vinster). Så han fick bli ridhäst hos oss istället. Demon är en underbar häst på flera sätt enligt mig! Han försöker i princip alltid sitt bästa när man ber honom om någonting, även om han inte alltid förstår allting till fullo än så försöker han alltid och vi tar oss framåt med småsteg i taget och det börjar gå bättre för oss i ridningen :)

Han är som sagt en jättesnäll häst och i princip vilken nybörjare som helst kan sätta sig på honom och han traskar bara på (men han vet när han har någon med mindre erfarenhet på ryggen, för rider men ut i skogen så lyckas han alltid äta mer då ;P). Demon är nog innerst inne en liten skogsmulle och skulle nog absolut inte klaga om han bara fick komma ut på härliga skogsturer hela tiden.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar