tisdag 27 januari 2015

- SK. Paddington

SK. PADDINGTON - 97
Valack, Varmblodig travare
e. Larcount Hanover, u. Singing Spin

Paddington kallas till vardags för Paddan. Han anlände till stallet som häst nummer två år 2005. Man skulle snarare kunna tro att det är Paddan som är hingsten i stallet istället för Demon.

Den här hästen har en otroligt stor personlighet. Ena dagen så kan han vara jätteduktig och nästa gång så krånglar han mesta delen av tiden, han försöker gärna smita undan när saker och ting börjar bli jobbigt. Paddan är även han lite travtränad precis som Demon, fast inte lika mycket eller länge utan han har mer gått som ridhäst.

Men även om han är som han är ibland så är han en underbar häst och han kan vara väldigt mysig att hålla på med och tycker om att bli kliad (då brukar han klia tillbaka :), dock kan han även vara lite smågrinig i boxen lite till och från och speciellt om han har mat, då tycker han att man ska hålla sig borta helt! :P

Men Paddan har inte heller bara dåliga sidor, i tömkörning så brukar han nästan alltid vara jättefin! Och löshoppning är något som Paddan verkar tycka är jättekul, för han kastar sig över hindrena och ser verkligen ut att gilla det! :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar