torsdag 7 november 2013

- Dag 38: Vad jag vill jobba med när jag blir vuxen

Att jag vill jobba som sjuksköterska känns ju ganska så självklart eftersom det är det jag pluggar till. Och även om jag under tiden ibland har känt och känner mig osäker så är det det jag vill göra, jag vill jobba med människor, jag vill hjälpa människor på något sätt.

Det finns en del tankar och funderingar om att plugga vidare så småningom och specialisera mig på någonting, men till en början så tänker jag söka mig in i landstinget och förhoppningsvis få jobb på någon avdelning någonstans. Det är mitt första mål. Sen är barnmorska något jag funderat på och det finns fortfarande med i bakhuvudet, dock tänker jag inte ge mig på det det första jag gör, dels för att jag ändå måste jobba ett år innan jag kan söka någon vidare utbildning och dels för att jag inte vill plugga på en gång igen. Och om jag väl gör det så småningom så tänker jag inte plugga på heltid igen, isånnafall tänker jag försöka lösa det genom att jobba 50 % och plugga 50 %. Även ambulanssjuksköterska finns det tankar på och har funnits sen jag hade praktiken på ambulansen.

Man får väl se vart man hamnar och vad som händer så småningom helt enkelt, vem vet, det kanske blir något helt annat till sist, det vet man aldrig :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar