lördag 5 maj 2012

- The thing I treasure most in life cannot be taken away

Anna och Paddan <3
Paddan var tydligen trött :P
Sitter och kollar på Harry Potter igen nu, fortsatte maratonet som vi påbörjade förra helgen :P Haha, men nu är det jag, Anna, Micke och Niklas som sitter och kikar ^^.

Annars idag så var jag och Anna ut och red en vända :) I det otroligt fina vädret xD Eller nåt, det var verkligen världens mest omväxlande väder idag, regn, sol, regn, hagel, regn, sol, regn, uppehåll, sol etc. Men vi hade bestämt redan igår att vädret inte skulle få stoppa oss idag, vi skulle ut och rida även om det var dåligt väder, bara en riktigt rejäl snöstorm skulle få stoppa oss sa vi :P Så en tur blev det :)

Sen när vi kom hem igen så höll Micke och Niklas på och grillade hamburgare så då fick vi mat serverat, mycket gott! För hungriga var vi efter ridturen ^^.

Och imorgon ska vi ut och rida igen har vi åter bestämt att vi ska ta en ridtur och då ska alla tre hästarna få hänga med eftersom vi ska få med Micke ut och rida då, haha :)


Nu slutade precis sjätte filmen, så får se om vi ska fortsätta med första delen av sjunde eller hur det blir, det märks ^^.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar