söndag 6 maj 2012

- You bring me peace, you calm me down, you're my relief

Kors i taket! Blev två inlägg idag!! :D Haha, blev inspirerad av Anna eftersom hon skrev igen :P Så kan det vara.

Efter maten blev det lite kubbspel, Niklas och Micke gick över till Niklas föräldrar och lånade kubb av dom medan jag och Anna satt kvar här hemma ute i solen och väntade på att dom skulle komma tillbaka ^^.

Sen blev det kubb! Första omgången så blev pojkarna utklassade av oss! Vi totalägde dom!! :D Haha Dock så gick det inte riktigt lika bra för oss dom andra tre omgångarna, då vann Niklas och Micke istället, tråkigt nog :P Men det var kul ändå i alla fall! Alice ville också vara med verkade det lite som :P Tok katten! Haha.

Sen när vi tröttnade på kubb så slängde vi ner oss på en filt på gräsmattan i solen och bara njöt! Snackade skit och skrattade åt tokiga saker ^^. Men så småningom så började det bli lite kallt även om vi låg i solen, så då gav vi upp och gick in igen, och strax efter det så begav sig Anna och Micke in till stan igen.

I det stora hela så har det varit en underbar dag! Otroligt härlig! Sol, hästar, kubb, skratt, grillat. Ja, bäst helt enkelt :) Och nu tänker jag kolla på lite grey's igen.

Snillen spekulerar! :D Haha

Alice är nyfiken

Segergest!! :D



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar