tisdag 7 maj 2013

- Dessa underbara djur!

Var ju ut till mamma en vända runt lunchtid för att motionera hästarna litegrann, dock blev det bara Charlie och Paddan som fick motion idag. Får ta Demon imorgon istället eller nåt :)

Började med att longera Paddan i alla fall, blev väl ca 5-10 minuter longering i skritt och lite trav, han var väl lite skeptisk och ville inte alltid gå på volten utan trixade lite och höll på istället, men han gjorde inte en massa hopp och bakutsprång och grejer som han gjort förut åtminstone :P Så överlag så skötte han sig fint :) Han hostade heller ingenting under tiden! :D

Sen var det Charlies tur, för honom blev det också longering, jag hade tänkt rida först men det blev lite ont om tid så då bestämde jag mig för att longera istället. Jobbade honom i alla fall i alla tre gångarter med mycket fokus på övergång, först skritt/trav och efter det trav/galopp. Han skötte sig riktigt fint och lyssnade otroligt bra, han var väl lite seg med galoppen till att börja med men gick bra efter några gånger det med.

Avslutar med lite bilder på finingarna, är bilder som setts tidigare men det skiter jag i :D









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar