måndag 1 april 2013

- Bloggar jag läser

Jag har gjort något liknande litet inlägg tidigare vet jag men kände för att göra ett nytt :) Jag tänkte här ta upp några stycken bloggar som jag följer, det är både vänners bloggar och sånna som jag inte känner IRL så att säga som jag följer.

Jag tycker det är otroligt intressant att läsa olika hästbloggar av olika personer, läsa om vad andra har för åsikter om saker inom hästvärlden samt att se deras resa tillsammans med sina hästar, så i princip alla bloggar jag läser är hästinriktade, men håll till godo! :D Vilka bloggar följer du? Följer du endast folk du känner eller läser du andras bloggar också? :)

http://annoonii.blogspot.se/ - Anna är min kompis IRL och det är ju henne som jag rider och tränar hästarna ute hos mamma med :) Uppdateringen i hennes blogg är väl lite liknande min egen, blandat med hästar och det "vanliga" livet så att säga :)

http://englamelange.blogg.se/  - Också en kompis IRL, dock så träffas vi inte så ofta vilket är lite tråkigt tycker jag, men eftersom vi bor i olika städer så blir det ju så. Jojjo har alltid välskrivna inlägg i sin blogg och hon har inte någon direkt inriktning på bloggen heller utan skriver om saker som händer i hennes liv :)

http://lollosoderberg.spotlife.se/ - Lollo träffade jag under Norrköping Horse Show förra året (2012) då jag, Anna och Jojjo åkte dit och var funktionärer på framridningen, hon är en härlig tjej som skriver mycket om hästar och saker och ting runt stallet och hästar :)

http://elvira.webrider.se/ - Gillar denna bloggen väldigt mycket då det alltid är väldigt välskrivna och intressanta inlägg, fastnade lite extra då hon skriver mycket om sund hästhållning (natural horsemanship) vilket jag tycker är otroligt intressant och vill lära mig mer om!

http://minfux.blogg.se/ - Denna blogg var det Anna som hittade in till före mig och tipsade mig om, och efter att ha kikat in hos henne så fastnade jag, det är otroligt intressant att se henne och hennes häst resa då hon har en omskolad travare (och jag också har gamla travare hemma) så här inne är jag och läser lite titt som tätt :)

http://nevve.blogg.se/ - Denna blogg hittade jag via ponnysanning.se då dom hade ett inlägg om att hon gjorde inlägg med lite fototips, så jag kikade in och fastnade direkt! Superfin blogg, intressanta och välskrivna inlägg och verkligen superfina bilder! Var inte särskilt länge sen jag hittade hit men kommer fortsätta att följa denna framöver :)

http://semlur.blogg.se/ - Hittade in hit någongång när jag sökte på hästbloggar när jag hade tråkigt, och här fastnade jag också lite extra då en av hennes hästar är en omskolad travare. Vad jag har läst och sett så verkar hon även ha en väldigt sund syn på allt som har med hästar att göra och det är roligt att läsa om hur det går för henne och hennes två hästar! :)

http://ztreliin.se/ - Det första jag fastnade för här inne var faktiskt hennes underbart fina hästar! :D Sen var det ju ett stort plus med intressanta, roliga, välskrivna inlägg och en otroligt fin blogg överlag! Hittade in till henne strax innan hon bytte över till webrider och följde henne under hela hennes tid där tills hon nu alldeles nyligen bytte tillbaka till sin gamla blogg, och jag kommer fortsätta att följa med på hennes resa tillsammans med sina hästar.

5 kommentarer:

  1. Åh, vad kul att du gillar min blogg så mycket att du vill rekommendera den vidare, det tackar jag så klart för :)

    SvaraRadera
  2. Nämen, tack så jätte mycket för de fina orden! :-) Vad glad jag blir!

    SvaraRadera