onsdag 2 januari 2013

- Även hästar pratar. Du måste bara lyssna på dem.

Hemkommen ifrån mamma igen då, har även hunnit vara in till stan och handla litegrann.

Blev i alla fall lite ridning på "banan" idag :) Vi började med Charlie och Paddan, jag på Paddan, såklart! Vad annars liksom :D Haha.

Paddan kändes inte alls lika explosiv idag som han har gjort tidigare men han var ju fortfarande ganska på, men det är ju inget ovanligt, det är liksom gamla vanliga Paddan. Så vi började med att jobba med mycket övergångar och volter. Vi hade även lagt upp tre stycken travbommar och några koner som vi red serpentiner/slalom emellan.

Travbommarna blev dock skrittbommar för mig och Paddan idag, jag kände mig faktiskt lite smått osäker på honom idag så vi tog det lite försiktigt.

Men han gick inte lika mycket bakom handen utan formen kändes faktiskt bättre än vanligt :) Så överlag så kändes Paddan riktigt fin idag faktiskt, även om han såklart hade sina vanliga "Paddan stunder" och försökte smita undan det jobbiga. Alldeles i början så trodde jag nästan att han tänkte lägga sig ner också faktiskt, han försökte gå runt och skrapade i backen och det kändes verkligen som om det var det han var ute efter, men drev på honom då bara och såg till att aktivera honom hela tiden så att han inte hann med att försöka sig på något sånt.

Sen efter det så tog Anna och red även Demon en vända på banan också, för honom blev det en liten vända på typ 15-20 minuter, för Demon såg så otroligt fin ut idag! Både i skritt och i traven! Han skötte sig så sjukt bra och sökte sig neråt jättefint! Så vi valde att avsluta honom då när det kändes bra så att man inte nöter vidare och tröttar ut honom.


Duktiga killen!! <3






1 kommentar: