tisdag 22 januari 2013

- Min häst är min vän inte min slav

Så otroligt härligt! Det blev en sväng ut till hästarna idag tillsammans med Anna, vi hördes av på förmiddagen för att komma fram till hur vi skulle göra, om vi tyckte det var för kallt eller inte. Temperaturen låg väl runt -13 men det kändes inte alldeles för kallt så visst åkte vi ut :)

Anna dök upp med bussen runt halv 12 och så var vi ute hos hästarna runt 12 snåret. Men det blev ingen ridning idag även om hästarna fick motion, eftersom det ändå var ganska många minusgrader så kände vi faktiskt inte riktigt för att hoppa upp och sitta stilla på deras ryggar idag, utan det blev promenad istället :)


Charlie kissade i gången idag vilket
resulterade i detta, haha :P
Men först så fick Paddan komma ut på en liten tömkörningsvända, Anna tömkörde och jag gick med och knäppte några kort. Paddan skötte sig bra mestadels i alla fall men när vi kom till en liten backe där vi brukar vända efter att ha gått nerför den så ville han först inte riktigt gå, men Anna behövde inte krångla så himla mycket med honom i alla fall och han bestämde sig för att okej då, jag kan väl gå då.

Sen när han var färdig så tog vi in dom andra två och satte på deras träns, och så gick vi iväg. Vi gick skogsvändan som vi har ridit dom senaste gångerna vi har varit ute tillsammans. Och det betyder att vi gick även upp för den långa backen som finns. Och ja.. galet jobbigt var det! Men vi tog oss runt utan att ramla ihop åtminstone! Haha :) Och samtidigt som vi fick lite motion själva så fick hästarna jobba på i skogen utan ryttare på ryggen, och det kan ju faktiskt vara bra det med.




Sen så fotade vi ju hästarna idag också för att se om det blir någon skillnad på dom:
 Och jodå, lite skillnade har det nog allt blivit, även om det inte är jättemycket, Paddan står ju MYCKET finare på senaste bilden åtminstone! Haha. Btw, kika in skillnaden på Charlie! Här!

1 kommentar:

  1. Kamagra intimleksaker.com
    Sexleksaker intimleksaker.se
    Sex Toys sextoyonlinestore.com
    kamagra24seven.com
    Kamagra kamagra.dk

    SvaraRadera