lördag 26 januari 2013

- Hästar ger oss de vingar vi saknar

Idag blev det ju äntligen en vända ut till hästarna igen! Så himla skönt! Känns som om det var evigheter sen jag var där senast ju! Bara för att skolan har börjat igen, men men, man får helt enkelt åka ut när man får chansen :) Kommer ju åtminstone kunna komma ut på helgerna och antagligen någon dag i veckan här framöver också, det är ju inte föreläsningar riktigt varje dag, så det är bra ^^.

Paddan fick tyvärr stå idag, men han får komma ut imorgon istället då vi ska rida på banan och köra lite bomövningar och antagligen prova travhoppa ett litet kryss :) Så det blir najs!

Men idag då i alla fall, så fick Demon och Charlie komma ut i skogen en vända, och hästarna då, jag vet inte vad det var med dom idag men dom var helt galna ju, till och med Demon som vanligen brukar vara lugnet själv liksom. Dom gick på tå, var jätteframåt och bara allmänt knäppa :P Vi hade tänkt rida den vanliga skogsvändan uppför backen och runt, men när vi hade kommit halvvägs upp för den så hörde vi att dom höll på med maskiner där så då fick vi vända, men vi hittade en annan väg runt så det löste sig ändå, vi blev i alla fall inte tvungna att rida hela samma väg tillbaka, så det var ju bra. Sen när vi kom ut vid vändplanen så istället för att svänga hemåt så svängde vi mot vändplanen och istället för att rida upp i skogen där vi brukar där så red vi på en väg rakt på som dom brukar ploga upp på vintern, och den vägen är riktigt fin då, så jag vet inte varför vi egentligen inte har ridit den tidigare, men men, nu vet vi åtminstone.

Så ridturen idag blev väl lite av en flumtur, eftersom hästarna var lite som dom var och vi satt mest bara och skrattade åt dom medan vi skrittade :)

Men imorgon blir det andra bullar, då blir det hårdträning! Eller det kanske man inte kan kalla det riktigt heller, men seriösare träning blir det i alla fall! Haha :)

1 kommentar: