tisdag 1 januari 2013

- Until you find it there and lead it back home

Eftersom jag sitter i soffan och håller på och somnar just nu så orkar jag inte blogga något långt inlägg just nu, men lite kort uppdatering åtminstone! Så får ni vara nöjda med det idag.

- Hade en härlig nyårsafton, började med tre rätters middag tillsammans med Anna och Micke och senare så droppade det in ett fåtal vänner som vi umgick med resten av kvällen, blev väl lite singstar och lite "med andra ord" och massa snack innan vi skålade in det nya året på tolvslaget!

- Åkte ut till mamma idag en vända innan Anna och Micke åkte härifrån, så jag och Anna hann rida en liten snoa, vi började med att Rasmus fick rida en vända eftersom han ville det :) så han fick hoppa upp på Demon och gå en liten vända på gården och en bit ner på vägen bredvid hagarna. Sen kom mamma ut och så fick alla tre hästarna komma ut på en lugn mysig liten skrittur :)

- Åt lite mat idag igen tillsammans med Anna och Micke innan dom åkte hem, sen dess har jag inte gjort så mycket alls, setat här i soffan med datorn i knäet och nästan somnat, får väl se vad man hittar på resten av dagen, somnar i soffan kanske xD

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar