tisdag 8 januari 2013

- Gör det själv, bommar

Nu har jag och Anna varit ut till pappa och barkat av några trädstammar som var lagom tjocklek att ha som bommar :) Vi blev faktiskt lite förvånade över hur lätt det gick, åtminstone jag hade förväntat mig att det skulle vara mycket jobbigare och ta längre tid än vad det gjorde.

Men på ca 2 timmar så barkade vi av sex stycken bommar :) Så nu ska vi bara vänta på att pappa kommer hem och kan kapa dom så dom blir lagom längd också ^^.

Så om det blir fint väder och underlaget håller sig bra i hagen så planerar vi att prova löshoppa hästarna till helgen igen! Och om vi gör det så kommer det sen att bjudas på både film och bilder från det :D

Man blir så otroligt mer pepp när man har lite bättre grejer att jobba med tillsammans med hästarna! Och jag och Anna satte även upp ett mål nu, i början av Juni så ska vi hoppa en liten bana med alla tre hästarna. Banan kommer antagligen bara att bestå av 3-4 hinder och det kommer antagligen inte bli några höga hinder, men det är ett litet mål att se fram emot i alla fall! :)
FÖRE:

 EFTER:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar