onsdag 23 januari 2013

- So tired

Man är sådär lagomt slut i huvudet efter en hel dags föreläsning i skolan. Gick upp strax innan sex imorse och gjorde mig iordning och tog bilen iväg till tågstationen. Tåget gick som det skulle idag igen, det är ju nästan så att man blir lika chockad varje gång :P Haha.

Var framme i Västerås vid halv åtta och då var det bara att vänta på att klockan skulle gå eftersom föreläsningen började kvart över nio. Idag var det föreläsning i psykiatri, om deprisson, bipolära syndrom och ångest. Mycket info att ta in men ändå intressant, vilket ändå underlättar det hela.

Men att man kan bli så trött av att bara sitta och lyssna egentligen, det är ju helt sjukt. Men huvudet måste väl få lite tid att vänja sig nu också eftersom det var ett tag sen jag hade föreläsningar att gå på.

Nu sitter jag hemma i soffan i alla fall och gör inte så mycket alls, Niklas sitter och kollar på film och jag kikar runt lite på datorn, ska väl försöka sova så småningom också, för det vankas ytterligare en lång dag med föreläsning i skolan imorgon.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar